неделя, 1 май 2011 г.

Какво представлява Талия Редукта?

талия редуктаТалия Редукта е първият по рода си продукт, който излиза вече на българския пазар.

Талия Редукта е хранителна добавка под формата на капсули. Всяка капсула съдържа оптимално количество екстракт от червен пипер, ябълков оцет, сух екстракт от цитрусови плодове, екстракт от кафяви водорасли, хром и помощни вещества.

Каква е ролята на тези съставки в състава на Талия Редукта?

Ябълковият оцет е изключително полезна съставка. Тя притежава всички основни свойства на ябълковия плод. Ябълковият оцет съдържа над 80 различни елемента, които стимулират функциите на организма, подобряват метаболизма, подпомагат аеробното дишане. Пектинът в оцета спомага за понижаване на нивото ба холестерол в кръвта, пречиства тялото от натрупаните вредни вещества и много още други все положителни влияния.

Друга основна съставка в Талия Редукта е екстракта от лют червен пипер. Той е ценен най-вече заради богатото си съдържание на веществото капсаицин. Капсаицинът стимулира кръвообращението и бързото изгаряне на калориите.

Освен екстракт от лют пипер, Талия Редукта съдържа и екстракт от цитрусови плодове и кафяви водорасли.

Цитрусовите плодове са едни от най-богатите на флавоноиди, естествени антиоксиданти. Освен това те подпомагат липолизата и индекса на телесната маса.

Кафявите водорасли също са много ефективни за контролиране на теглото. Първо, те притежават способността да понижават активността на основните храносмилателни ензими. Второ, йодът в техния състав активира термогенезата и така увеличава разхода на енергия.

На комплекса от тези натурални съставки Талия Редукта дължи действието си като бързо и качествено средство за отслабване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар