неделя, 1 май 2011 г.

Странно ли ви е, че Талия Редукта съдържа екстракт от люти чушки?

талия редуктаНа пръв поглед, може би не се вижда връзката на продукта за отслабване Талия Редукта и лютите чушки, но след като прочетете нашата статия, ще забележите, че те са тясно свързани и никак не е странно.

Основната съставка на лютите чушки, заради която тя е включена в състава на Талия Редукта, е капсаицин.

В чист вид капсаицинът представлява хидрофобно, безцветно вещество с кристална структура, което няма мирис. Той влиза в състава на много семенни тъкани, вътрешни мембрани и в по-малка степен може да бъде открит в месестите части на някои плодове от семейство Капсикум. Семената сами по себе си не произвеждат капсаицин, въпреки че най-висока е концентрацията на капсаицин в бялата сърцевина на семената.

Изследванията, провеждани от учените показват, че приемането на капсаицин през устата, може да увеличи за известно време производството на топлина от тялото и да стимулира бързото изгаряне на приетите калории. Благодарение не ефекта на разграждането на въглехидратите след хранене, капсаицинът в Талия Редукта, може да регулира нивото на кръвната захар.

От друга страна има доказателства, че капсаицинът притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства както и подобрява храносмилателния процес.

Не си мислете, че след като знаете това, е достатъчно само да консумирате люти чушки по време на хранене! Така няма да постигнете термогенния ефект, защото освен това лютите чушки приети в прясно състояние стимулират апетита и по този начин човек приема много повече калории. За това е по-добре да се доверите на Талия Редукта, където количеството на екстракта от лют червен пипер е в точното количество и ще доведе до точния резултат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар