неделя, 1 май 2011 г.

При Талия Редукта йо-йо ефект на практика няма

талия редуктаЙо-йо ефектът е възстановяване на телесното тегло след период на отслабване. Може би знаете, че думата “йо-йо” идва от името на една играчка, която се движи непрестанно надолу нагоре. През 1977 година се въвежда за първи път термина “йо –йо ефект” от американския учен Броунел.

Какво води до този ефект?

Според Броунел, след периода на отслабване нашият организъм не се е адаптирал към новото тегло и започва да трупа мастна тъкан, дори и ако не се забелязва увеличаване на килограмите.

Това може да се избегне с хранителната добавка Талия Редукта. Йо-йо ефект не се получава, защото тя настройва метаболизма така, че организма бързо привиква към новите условия и параметри на теглото.

Йо- йо ефекта е нежелателен поради много причини. При непрестанната промяна на теглото, се преработват повече токсини и бъбреците се натоварват и увреждат. Затова, когато се предприеме отслабване се препоръчва свалените килограми да се съхранят.

Талия Редукта прави всичко възможно “новото” тегло да се запази. Специалистите смятат, че когато теглото се запази с нормално хранене за три месеца, то ще се запази завинаги.

Йо-йо ефект се получава най-често при нездравословни диети или гладуване. С Талия Редукта няма такава опасност – отслабвате без йо-йо ефект!



Няма коментари:

Публикуване на коментар